Wednesday Oct 17, 2018

Beneficiile de a avea un mentor si de ce ar trebui sa va gasiti unul

Un SEF gestioneaza angajatii, in timp ce un LIDER ii inspira sa inoveze, sa fie creativi, sa invete din greseli. Fiecare echipa are un sef, dar oamenii au nevoie de un lider care ii va ajuta sa realizeze lucruri marete.[Read More]

Thursday Sep 13, 2018

Invata AS/400 si castiga bani!

Kepler ofera o oportunitate unica pentru 6 dezvoltatori de software talentati care sunt dispusi sa-si largeasca orizonturile si sa invete una dintre cele mai cautate tehnologii: IBM AS/400 si RPG.

Vom selecta 6 candidati si vom oferi un contract de munca remunerat pe o durata de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire a contractului pe o perioada nedeterminata. In cadrul internship-ului, cei 6 candidati vor inceape calatoria in lumea IBM i. Ei vor castiga o baza solida de cunostinte despre sistemele IBM si un intro despre tehnologiile pe care IBM le va dezvolta in continuare.

[Read More]

Monday Aug 20, 2018

Poti sa inveti C++ fara sa stii C?

Daca sunteti la inceputul drumului ca programator si nu sunteti sigur daca este important sa invatati C inainte de C ++, acest articol ar putea ajuta.

Mai intai, sa aflam ce face fiecare dintre aceste limbaje de programare:

[Read More]

Tuesday Jul 31, 2018

Cum au schimbat lumea software developerii

Traim intr-o epoca tehnologica in care software-ul ne conduce viata, indiferent daca suntem constienti de acest lucru sau nu. De la agricultura la industria auto sau farmaceutica, toate domeniile de activitate au fost afectate de boom-ul tehnologic. Desi suntem inconjurati de calculatoare, putini oameni cunosc povestea fascinanta a modului in care dezvoltarea de software a evoluat de-a lungul anilor. [Read More]

Tuesday Jun 26, 2018

Ce limbaje de programare ar trebui sa inveti in 2018

Tehnologia evolueaza rapid si este destul de greu pentru un dezvoltator de software sa decida ce limbaj de programare sa invete. Nu stii niciodata cum vor evolua lucrurile in viata si este dificil sa faci alegerea potrivita pentru un nou limbaj de programare, deoarece va afecta evolutia carierei tale.

Acest articol este menit sa fie un ghid pentru programatorii care doresc sa isi aleaga traiectoria potrivita in cariera in 2018.

Acesta nu este un top al "celor mai bune limbaje de programare", ci mai degraba un top al celor mai cautate tehnologii din acest an si cele care au cel mai mare impact asupra ingineriei software.

[Read More]

Friday Jun 08, 2018

Europa de Est ia cu asalt piata de IT outsourcing

In ultimii ani, Europa de Est a devenit una dintre destinatiile de top pentru IT outsourcing, atat nearshore cat si offshore. Cei mai importanti jucatori ai acestei regiuni in dezvoltarea de software sunt Romania, Polonia si Ucraina.

Pe masura ce, din ce in ce mai multe marci internationale aleg sa externalizeze procesele de dezvoltare a software-ului, cele trei tari concureaza pentru a oferi personalului de inalta calificare la rate atractive.

[Read More]

Wednesday Feb 21, 2018

Epoca de aur a recrutarii - Cum a fost experienta ta de candidat?

Exista o tendinta revolutionara in recrutare in ultimii ani care vorbeste despre tratarea candidatilor ca clienti. Aceasta filozofie a schimbat jocul de recrutare si a prezentat noi oportunitati de implicare a candidatilor.

A devenit foarte clar faptul ca experienta candidatului in timpul procesului de recrutare va determina modul in care va percepe o companie si un brand. Pentru a intari branding-ul angajatorului, o companie trebuie sa munceasca din greu pentru a construi o experienta extraordinara fiecarui candidat.

newspaper[Read More]

Friday Feb 09, 2018

Cum sa va asigurati proiectele de dezvoltare software?

Doriti sa dezvoltati un software nou pentru afacerea dvs., dar nu sunteti sigur in cine sa aveti incredere? Stiti ce se intampla daca datele pe care le aratati dezvoltatorilor de software ajung in mainile concurentei? Cum va puteti asigura cu adevarat ca avantajele competitive ale afacerii dvs. raman un secret?

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile obisnuite pe care si le pun oamenii atunci cand externalizeaza un proiect IT.

NDA[Read More]

Tuesday Jan 30, 2018

Cum sa scapati de iadul programatorilor - Cele 7 pacate capitale ale programarii

mandria

Exista 7 pacate capitale in Biblie: mandrie, lacomie, aviditatea, invidie, manie si lene. Fiecare dintre aceste pacate isi are radacina in nevoia umana de exces.

In ceea ce priveste programarea, aceste pacate sunt reinterpretate ca fiind unele dintre cele mai grave obiceiuri ale inginerului de software. Chiar si dupa o viata de studiu si practica, fara disciplina, unii dezvoltatori cad prada naturii lor umane. Sa vedem cum se aplica pacatele capitale dezvoltatorilor!.

[Read More]

Monday Jan 22, 2018

Internet of things - Tot ce poate fi conectat, va fi conectat

Business Insider preconizeaza ca pana in 2020 sa existe peste 24 de miliarde de dispozitive IoT. Asta inseamna aproximativ 4 dispozitive pentru fiecare persoana. In ciuda faptului ca 87% dintre oameni nu au auzit de acest termen (conform Forbes), vom auzi din ce in ce mai mult despre IoT. Giganti precum Google sau Samsung pot confirma asta, avand in vedere ca Google a cumparat Nest Labs - o companie de automatizare a locuintelor care proiecteaza si produce termostate programabile si detectoare de fum - pentru 3,2 miliarde de dolari, si Samsung a cumparat pentru 200 de milioane de dolari Smart Things, o companie ce le pune la dispozitie consumatorilor de IoT o platforma specializata.

IoT1[Read More]

Tuesday Jan 09, 2018

Cum sa scrii un CV de nota zece?
9 sfaturi pentru inginerii de software

Personalizati-va CV-ul pentru fiecare loc de munca la care aplicati. Aveti mai multe sanse de a obtine un interviu daca va informati in legatura cu potentialul angajator. Trebuie sa cercetati afacerea, mediul de lucru, descrierea postului. Acordati atentie la ce nevoi are si ce cauta compania la care aplicati, apoi concentrati CV-ul asupra experientei pe care o aveti in aceste domenii.

Aflati valorile si misiunea companiei pe care prospectati si incercati sa vedeti daca acestea corespund valorilor si misiunii voastre. Scrieti o scurta descriere despre dvs. evidentiind valorile pe care le aveti in comun cu potentialul angajator.

research[Read More]

Wednesday Dec 20, 2017

La inceput de drum ca antreprenor?
Aflati cum sa va construiti propriul site!

Aveti o idee de afaceri si doriti sa construiti un site web pentru a va vinde produsele sau serviciile? Daca sunteti un antreprenor si doriti sa faceti totul pe cont propriu, trebuie sa incepeti sa va ganditi la un site web. Indiferent de ce vindeti, prezenta voastra in motoarele de cautare ale Google este unul dintre factorii diferentiatori ai potentialului de success pe care il are afacera dvs.

webPlatform-wide[Read More]

Tuesday Dec 12, 2017

8 lucruri pe care sa le iei in considerare
cand iti cauti un job

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca si doriti sa obtineti mai multe informatii despre modul in care angajatii sunt tratati la o anumita companie, verificati rata de schimbare a angajatilor.

Ce este rata de schimbare a angajatilor? Cand angajatii parasesc o companie si trebuie sa fie inlocuiti, se numeste rata de schimbare. O anumita rata de schimbare este inevitabila si normala, dar o rata ridicata a schimbarii angajatilor poate distruge o afacere.

smile[Read More]

Wednesday Nov 29, 2017

De ce aveti nevoie de un depozit de date?

Aveti o afacere de succes? Daca incercati sa tineti evidenta nevoilor clientilor, sau sa deschideti o noua afacere intr-o alta tara / oras care nu va cunoaste brand-ul, sau vreti sa aflati daca promotiile actuale vor avea succes sau nu, atunci aveti nevoie de un depozit de date!

dataWarehouseBanner-wide[Read More]

Monday Nov 20, 2017

Ce cauta dezvoltatorii .NET intr-o companie?

Framework-ul .NET este foarte popular si cautat. Exista o multime de tehnologii si platforme pentru dezvoltarea de aplicatii, dar exista un numar tot mai mare de companii care prefera sa utilizeze framework-ul .NET. De aceea, inca se cauta cu mare interes dezvoltatori .NET.

NETDevsBanner-wide[Read More]
Copyright © Kepler Rominfo Legal Notices